nahkatakki_ehka reetta_nahkatakkiKirjahyllyssäni majailee Paris Street Style -niminen opus, joka on mielestäni yksi hauskimmista lukemistani tyylioppaista. On mielenkiintoista kuulla eri ihmisten mielipiteitä pukeutumisen suhteen, mutta monen tyylistä kirjoittaneen maku eroaa merkittävästi omastani, eikä näiden neuvoilla ja mantroilla tee mieli sekoittaa omia ajatuksiaan. Paris Street Style on kuitenkin virkistävää luettavaa, kun esimerkiksi leggingsit (ei kuitenkaan housujen korvikkeena) ja sukat kengissä saavat hyväksynnän, mutta Uggit ja tikkitakit tyrmätään täysin. Hehe. Näille täysin järjettömiltä kuulostaville jutuille on kyllä selityksensä, ei hätää.

Kirjassa annetaan vapaat kädet oman tyylin luomiseen, mutta tarjotaan ideoita ja mahdollisuuksia loputtoman paljon. Tästä huolimatta tietyt vaatekappaleet luokitellaan
”ystäviksi, joihin voi aina luottaa”. Yksi näistä luottovaatteista on lyhyt nahkatakki. En lähtisi väittämään vastaan, kun syksy toisensa jälkeen jokaisesta ketjuliikkeestä löytyy uusi sesonkiin sopiva versio.

Minäkin olen pitkään metsästänyt hirvikivääri kourassa hyvin istuvaa biker-takkia, joka olisi valmistettu aidosta nahasta. Keväällä olin jo vähällä ostaa Selected Femmen version, mutta jostain syystä se kuitenkin jäi. Näin jälkeenpäin ajateltuna hyvä niin, sillä elokuussa vieraillessani Eurassa ja kolutessani suosikki-kirpputoriani (siellä ei vaan ymmärretä hyvän päälle, kun kaikki parhaat päätyy meikäläiselle) yhdessä loosissa roikkui kuvissa näkyvä nahkatakki. Aitoa nahkaa, sopivasti kulunut ja allekirjoittaneen kokoa. Jee!

Ihan täydellinen takki ei ole, mutta kukapa meistä olisi? Täydellisen siitä tekisi ihan hiukkasen notkeampi nahka, mutta ehkä tällainen jämäkämpi kestää Suomen säät paremmin.

Ja hei, Hulluilla Päivillä on tällä hetkellä tarjouksessa ilmeisesti samaan sarjaan kuuluva Berlin Street Style -kirja!

Päivän asu:
nahkatakki – 2hand / boyrfriend-farkut – Kappahl / kashmir-neule – h&m / korkonilkkurit – Bianco

Posted by:Reetta V.

Kauniissa Suomen Turussa asuva pöytälaatikkorunoilija, intohimoinen valokuvaaja ja markkinointiviestinnän ammattilainen, joka rakastaa hyvää ruokaa, pehmeää kahvia, värikkäitä matkoja, joogaamista sekä unelmien tavoittelemista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *