Buying 2hand | 2hand denim skirt & white tee, coin necklace
Eipä ole kauaa, kun kerroin täällä, että haluaisin ostaa suurimman osan vaatteistani käytettynä. 2hand-vaatteiden ostaminen on vain niin paljon vaivalloisempaa kuin uusien, että sitten helposti kuitenkin päätyy niihin, vaikka käytettyjäkin saattaisi olla tarjolla. Olen kuitenkin kunnostautunut asiassa ja ottanut tavaksi piipahtaa UFF:illa, kirpputoreilla sekä Retromiehessä, joka kylläkin kaikeksi harmikseni ilmoitti juuri lopettavansa toimintansa.

2hand-vaatteiden ostamisesta vaivalloista tekee se, ettei ikinä voi tietää, mitä on tarjolla. Jos esimerkiksi sattuu tarvitsemaan uuden trenssin, saattaa joutua koluamaan todella monta liikettä monena eri päivinä tai jopa viikkoina läpi. Se siis vaatii kärsivällisyyttä, jota tällaisellä helposti innostuvalla tapauksella harvemmin on.

Olen kuitenkin onnistunut tekemään loistolöytöjä tämän kevään aikana. Kuvien 2hand farkkuhame on UFF:ilta, aiemmin nähty Mikki Hiiri-paita ja Leviksen 501-farkut taas Retromiehestä. Jokainen niistä on ollut ihan täydellinen omaan vaatekaappiini ja monta kertaa mielenkiintoisempia kuin monet uutena ostamani vaatteet. Näin hyvää tuuria kuitenkin harvemmin käy. En jaksa muistaa, montako kertaa olen käynyt kirpputorilla ja lähtenyt tyhjin käsin. Eipä sillä, että aina jotain pitäisi ostaa, päinvastoin, mutta kyllä hyvät 2hand-löydöt vain nostavat hymyn huulille.

Jos yhden asian voi 2hand-vaatteiden ostamisesta sanoa, niin sen, ettei kannata jäädä miettimään, jos ensivaikutelma on hyvä. Kaunis farkkuhame tai hyvin istuvat Levikset saattavat meinaan olla harvassa ja jos jää pähkäilemään, niitä ei välttämättä ole enää jäljellä, kun tulee järkiinsä. Jos vaate näyttää ja tuntuu hyvältä (eikä haise pahalta), se kannattaa ostaa, mutta jos epäilet, paljonko sille oikeastaan olisi käyttöä, on ehkä parempi unohtaa.

Tämän farkkuhameen jätin ensimmäisen sovituksen jälkeen vielä myymälään, vaikka olinkin sitä mieltä, että se on ihan omaa tyyliäni ja näyttää superhyvältä. Jostain syystä en silti osannut päättää, mutta kun pikkusiskoni sai taottua järkeä päähäni, ehdin pelätä, että se olisi jo myyty pois. Ei onneksi ollut ja seuraavana päivänä tupsahdin UFF:ille passelisti happy hour -aikaan ja sainkin sen alennushintaan. Aikamoinen munkki, jos saan (näin vapun kunniaksi) sanoa.

Kuvissa päällä:
valkoinen t-paita – h&m / farkkuhame – 2hand / kaulakoru – BikBok / kengät – Adidas
Buying 2hand | 2hand denim skirt & white tee, coin necklace, adidas superstarsBuying 2hand | 2hand denim skirt & white tee, coin necklace, adidas superstarsBuying 2hand | 2hand denim skirt & white tee, coin necklace, adidas superstarsBuying 2hand | 2hand denim skirt & white tee, coin necklace

Posted by:Reetta V.

Kauniissa Suomen Turussa asuva pöytälaatikkorunoilija, intohimoinen valokuvaaja ja markkinointiviestinnän ammattilainen, joka rakastaa hyvää ruokaa, pehmeää kahvia, värikkäitä matkoja, joogaamista sekä unelmien tavoittelemista.

4 thoughts on “ 2hand-vaatteiden ostaminen ”

  1. Ihan täydellinen hame! Voisitkin hei vinkata mitkä on sun lempikirppikset? Mä oon viime aikoina kurkkinut lähinnä UFFia ja Konttia, mutta vois vaihteen vuoksi käydä välillä jossain muuallakin!

    1. No siis se UFF:in alakerran ”vintage”-osasto on ollut tosi positiivinen ylläri ja sieltä tän hameenkin bongasin! Kontti on myös ihan lemppari ja sitten tietty Manhattan, mutta kaikkein paras taitaa olla tuolla kotikylässä Eurassa. :D Sieltä löytää välillä vaikka mitä aarteita! Olga-neidissä en ole hetkeen käynyt, mutta pitäisi ehdottomasti piipahtaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *