Tyyli

2hand löytö: Nilkkapituinen kimono

kaftaani1kaftaani3Kimonot ovat tämän kesän juttu. Tai onhan niitä näkynyt, mutta tänä vuonna trendi tuntui räjähtävän käsiin. Ja tietysti minullakin sellainen on – yksi massaversio ja toinen vähän erityisempi 2hand-löytö Juljan verkkokaupasta.

Tiedättekö ne vaatekappaleet, jotka ovat niin kauniita, että niitä tekisi vain mieli tuijotella?Useimmiten ne ovat kenkiä, kuten Saint Laurent Paris’in stiletot tai Louboutinin avokkaat, mutta joskus muitakin. Tämä nilkkapituinen kimono tuntui juuri sellaiselta. Makuja on toki monia, enkä usko hetkeäkään, että kaikki olisivat erikoisesta kaftaanistani samaa mieltä, mutta minulle se oli sitä.
Ei sitten millään tasolla järkevä tai käytännöllinen, mutta kaunis ja yksilöllinen.

Pakko myöntää, että harkitsin jättäväni kimonon epäkäytännöllisyydestä johtuen ostamatta, mutta huomattuani -50% alekoodin, oli tilanne jotakuinkin sillä selvä. Ja päätin käyttäväni sitä vaikka vain aamutakkina kotona, ellen muuta keksi. Mutta enköhän minä.

Loppuun vielä tiedoksi turkulaisille (tai tänään Turussa majaileville), että Taiteiden yön kunniaksi Julja pitää Aninkaistenkadun showroomiaan auki iltakymmeneen asti ja tarjoaa kaikille tuotteilleen -50% alennuksen. 2hand-vaatteiden lisäksi merkilä on oma mallisto, jonka vaatteet ovat helkkarin hyvännäköisiä.

Päivän asu:
kaftaani – Julja 2hand / hame – Cubus / toppi – Zara / vyö -2hand / laukku – pariisilaisesta pikkuputiikista / kengät – Bianco

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply