Yleinen

11/04/2013

scarf – Seppälä / parka coat – Cubus /  t-shirt dress – H&M / boots and bag – Bianco 
Viime syksyn suosikki eli kuviollinen viitta on muotoutunut kevään lempparihuiviksi. Valtavan kokoinen viitta on aivan ihana, mutta tuoksuu tällä hetkellä mukavasti popparille, koska allekirjoittanut ei vain osaa syödä niin kuin aikuiset. Vai voiko poppareita muka syödä sotkematta pimeässä leffasalissa? En usko. Ja leffoista puheen ollen voinkin sulavasti siirtyä tämän viikon leffasuositukseen, joka on Thomas Vinterbergin Jahti. Hetkeen aikaan ei ole tullut katsottua elokuvaa, joka jättäisi yhtä paljon katsojalle tulkinnanvaraa. Lisäpisteitä tietenkin ahdistavasta tunnelmasta, kyseenalaisista teemoista ja loistavista roolisuorituksista. 
//Last autumn I wore my patterned cape a lot and this spring I have been wearing it as a scarf. The huge cape is absolutely adorable but smells like pop corn at the moment just because I don’t know how to eat properly. But I think it’s impossible to eat them at a movie theater without making a mess. And by the way, I highly recommend watching Thomas Vinterbergs the Hunt. It’s been a while since a last saw a film that would leave so much to question. In addition I loved the melancholic feeling, questionable themes and excellent acting.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  henna
  11/04/2013 at 13:08

  nastan näköset popot! :-)

 • Reply
  Elisa
  11/04/2013 at 22:04

  Ihana takki :) Minulle ei jostakin syystä sovi yhtään tuon mallinen takki, mutta voi kun tykkäisin :) Ehkä se johtuu siitä että olen tälläinen pätkä…

  http://tartu-hetkeen.blogspot.fi/

  • Reply
   reetta v.
   12/04/2013 at 07:45

   Ehkä et oo vielä löytänyt sitä oikeaa mallia sulle! :)

  Leave a Reply